Båtturer med Lovund Skyss

Lovund skyss tilbyr båttransport, opplevelsesturer og charterturer langs hele Helgelandskysten. I over 20 år har selskapet sørget for uforglemmelige turer på havet og vist frem både kjente og ukjente perler langs verdens vakreste kyst. Nedenfor følger eksempler på noen av turene som Lovund Skyss tilbyr.

Båtturer
25.03.201719:08 Svein Ingebrigtsen/Gunn Johansen
Nord-Norges Geiranger

Bli med på tur til Nord-Norges svar på Geiranger, nemlig den majestetiske Nordfjorden med sitt irrgrønne vann og stupbratte fjell. Naturopplevelsene står i kø på denne turen, og dere får blant annet se Norges nest største isbre, Svartisen, og fossefallet Nattmoråga som har et fall på 300 meter. Er dere heldige får dere også se havørn og oppleve Nordfjordens egen selkoloni. Kanskje får dere også hilse på den lokale grindhvalen.

Pub til Pub i vårt vakre øyrike

Bli med på en unik og annerledes pubrunde med live musikk, god mat og unike pubstopp i vår vakre skjærgård. Stoppestedene varierer fra tur til tur, men det blir garantert god stemning i idylliske omgivelser. Mannskapet om bord vil også ta på seg lett fortelling om øyriket omkring.

Prøv fiskelykken

Sett sjøbein og bli med på havfiske på storhavet, eller innaskjærs om vær og vind skulle ønske det annerledes. Lovund Skyss tar deg med til de gode fiskeplassene og du får også oppleve de gamle fiskeskjærene langs kysten på nært hold. Hvis du ikke har egen fiskestang får du låne havfiskestang.

Lundkommardagen

På Lovund kan du oppleve Helgelands største lundefuglkoloni som består av opp mot 300 000 lundefugler. Fra gammelt av har lovundfolket sagt at” lun’j kjæm den 14.april”. Lovund Skyss tar dere med til lundefuglens rike på lundkommardagen i håp om å se den spektakulære hjemkomsten til lun’j.

Skreddersøm

Lovund Skyss kan også skreddersy turer etter ditt ønske. Sammen med gode samarbeidspartnere kan de fikse det meste enten det er transport, overnatting, bespisning, guider eller aktiviteter både til vanns og til lands.

Selskapet har båter for alle behov, alt fra mindre båter for inntil 12 passasjerer, helt opp til katamaranen "M/S Lovund Express" som har kapasitet på 97 passasjerer. På turene er komfort i høysetet og det er mulighet for servering ombord. Den største båten har også skjenkebevilling.

Lovund Skyss har kontor i Sandnessjøen, men opererer langs hele kysten. Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om turene deres, båttransport eller vil ha hjelp til å skreddersy din drømmereise på Helgeland!


Torolv Kveldulvssonsgate 39
8800 Sandnessjøen


E-post: post@lovundskyss.no
Nettside: http://www.lovundskyss.no

Lovund skyss
, click to open in lightbox
Lovund Skyss
, click to open in lightbox
Lovund Skyss
, click to open in lightbox
Lovund Skyss
, click to open in lightbox

Se mer