LBookingF
w

Dønnes gård

Dønnes Gård tilbyr overnatting i 6 romantiske dobbeltrom i hovedhuset på gården, samt rom i gamle Nord Dønna skolestue like ved hovedhuset. Opplev overnatting med historien bokstavelig talt i veggene - Dønnes Gård er tildelt Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke - Olavsrosa. Frokost og middagservering. Guiding i Dønnes kirke i sommersesongen.

Overnatting
23.02.201713:15 Øyvind Restad

Dønnes Gård tilbyr overnatting i 6 romantiske dobbeltrom i hovedhuset på gården, samt rom i gamle Nord-Dønna skolestue like ved hovedhuset. Opplev overnatting med historien bokstavelig talt i veggene - Dønnes Gård er tildelt Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke - Olavsrosa. Guiding i Dønnes kirke i sommersesongen.

Gården ligger vakkert til i et område godt egnet for uteaktiviteter. Det er turløyper i området, og en tur opp til fjellstua på Dønnesfjellet kan anbefales (130 moh.).

Overnatting i hovedhuset og skolestua

Frokost er inkludert i prisen. Middagsservering på forespørsel. På alle rommene er det klesskap, speil, bord, stoler, nattbord og kommoder. Bad og WC på gangen.


Skolestua ligger like ved tunet til Dønnes Gård og her kan en leie 5 hyggelige rom med dobbeltsenger (kan separeres) i 1. etasje, samt et stort felles bad med dusj og toalett. I tillegg er det et ekstra toalett og et ekstra dusjrom med vask i 1. etasje. Det er også tilgang til vaskemaskin i 1. etasje. Pris inkludert sengetøy og vask. Frokost i hovedhuset.

Ekstra tiltak denne sommeren:

Vi leier ut avdelingsvis i sommer. Hver avdeling i hovedhuset har 3 dobbeltrom, skolestua har 5 dobbeltrom. Hver avdeling kan bare leies ut til personer som reiser sammen. Det betyr at dersom det bare er 2 som reiser sammen – blir 2 rom i avdelinga stående tom. Er det f.eks 2 eller 3 par som reiser sammen – kan de ha en avdeling sammen


Omvisning i Dønnes kirke

Dønnes gård har omvisning i Dønnes kirke, som ligger rett ved gården. Dønnes kirke er en middelalderkirke bygd på 1200-tallet med en spennende historie. Hver sommer gjennomføres det tre daglige omvisninger i middelalderkirken med tilhørende gravkammer.

Dønnes
8820 Dønna

Kjør nordover fra Bjørn, ferjested på Dønna. 26 km via Solfjellsjøen eller 18 km over Våg.

Telefon: 75 05 56 15
E-post: donnes.gaard@online.no
Nettside: http://www.donnes-gaard.no

Tore Schöning Olsen
2. etg på Dønnes Gård
Tore Schöning Olsen
et herskapelig dobbeltrom på Dønnes Gård
Tore Schöning Olsen
Stue på Dønnes Gård
Tore Schöning Olsen
Utsikt til Dønnes Kirke fra Dønnes Gård
Tore Schöning Olsen
Inngang til Dønnes Gård med Dønnes Kirke i bakgrunnen
Terje Rakke
Dønnes Kirke

Opplev også