Herøy Brygge – Overnatting sentralt i Herøys øyrike

Hos Herøy Brygge kan du sove ved bryggekanten med utsikt til havet som snor seg mellom øyer, holmer og skjær i sentrum av Herøy. Her har du frokostmuligheter og en restaurant i etasjen under med med muligheter for å nyte middagen på bryggekanten.

Hotellrom / Servering
24.02.201714:08 Simon Fossheim

Skal du ta hurtigbåten til Sandnessjøen, Vega eller Brasøy på morgenen er Herøy Brygge det naturlige valget med kun 2 km fra hurtigbåt- og fergekaien på Herøy. Velger dere Herøy Brygge i sentrum av Herøy er dagligvarebutikken kun 100 meter unna. Ønsker du å få en fantastisk utsikt over Herøys øyrike trenger du ikke gå lengre enn et par hundre meter til, opp på Herøys eneste bru med trafikklys.

Fra Herøy Brygge er dere 5 km unna den blomstrende opplevelsesbutikken på Herøy, 9 km unna de fem toppene som utgjør fjellturene opp Øksningan, 11 km unna Seløya med ribtur, fiskebåttur, kajakkutleie og en god måltidsopplevelse på Augustbryggo, og 13 km unna oppstigningen til Dønnamannen.

Trykk her for å lese mer om opplevelser på Herøy »

 

Kommer du med sykkel eller kajakk er Herøy Brygge et flott utgangspunkt. Her er det gjestebrygge, flytekai og ei lita bru i sentrum som gir utsikt over mange holmer, øyer og skjær som utgjør Herøys øyrike.

Er dere en familie sammen, gode venner eller par på tur sammen har Herøy Brygge overnattingsmuligheter til dere med enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Noen med utsikt til sjøen og De syv søstre og andre med utsikt innover øya.

På Herøy Brygge  kan du få servert alt fra kafèretter med kaffe og kaker, eller en god middagsopplevelse på bryggekanten. Til middag kan dere velge mellom velkjente retter for barna til dagens spesialitet basert på lokale råvarer som gjerne er dagsferske.

Trykk her for å lese mer praktisk info på deres Facebookside »

Herøyholmen
8850 Herøy

Ca 2 km nordover fra ferjestedet Flostad på Herøy

Telefon: 75059310
E-post: post@heroybrygge.no

Se vår Facebookside her.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Opplev også