LBookingF
w

Helgeland Transport Service

Når du vil se alt det vakre Helgeland har å by på – Helgeland Transport Service får deg fram!
Helgeland Transportservice kan tilby en rekke transporttjenester og opplevelser på hele Helgeland.

Transport
25.03.201719:08 Simon Fossheim

Trenger du noen form for transportmiddel på Helgeland, så kan Helgeland Transport Service være behjelpelig. De kan tilby bilutleie i samarbeid med Hertz, flybusstjenester til Sandnessjøen flyplass året rundt, og kan skreddersy din opplevelse på Helgeland med turkjøring og minibussutleie på forespørsel.

De kan skreddersy opplevelser fra dere ankommer på en av Helgelands flyplasser til dere reiser med flere minnerike opplevelser i bagasjen. Helgeland Transport Service kan ta hånd om alt fra transport til servering, overnatting og aktiviteter.

Skal du leie buss har de sjåfører som kjører disse, men om dere ønsker en minibuss kan denne kjøres av egen sjåfør med tilstrekkelig sertifikater, eller om ønskelig kan dere benytte deres sjåfører.

Helgeland Transportservice kan skreddersy opplevelser for grupper fra ankomst på flyplass til avreise. De tilby en rekke transporttjenester og opplevelser på hele Helgeland. Når du vil se alt det vakre Helgeland har å by på – Helgeland Transport Service får deg fram!

Tilbyr pakkeopplevelser, flybuss mm
Her tilbys skreddersøm på opplevelser fra dere ankommer på en av Helgelands flyplasser til dere reiser med flere minnerike opplevelser i bagasjen. Trenger dere noen form for transportmiddel på Helgeland, så kan Helgeland Transport Service være behjelpelig. Helgeland Transport Service kan ta hånd om alt fra transport til servering, overnatting og aktiviteter for grupper.

Kjører grupper på rundturer på Helgeland
Helgeland Transport Service kan ta dere med på rundtur og oppleve en rekke attraksjoner. Attraksjoner slik som tre middelaldermirker, Norges største og best bevarte gravkammer, et av Nord-Norges mektigste høvdingsete for 1000 år tilbake i tid, Norges nest største isbre, Svartisen, og det første Arctic Single Malt Whisky destilleriet på lille Myken. Opplev et av verdens minste sjokoladefabrikker på Dønna, eller se den blomstrende opplevelsesbutikken på Herøy dekorert av Norgesmester i blomsterdekorering flere år på rad. På samtlige opplevelser får dere spektakulær natur overalt hvor du er på kjøpet, så lenge det er pent vær. Nyt da utsikt til Torghatten, De Syv Søstre, Dønnamannen, Lovund, Træna og øyriket forøvrig.

Kulturhistorisk innblikk og arkitektur i kontrast
En av disse rundturene tar dere med til Petter Dass-museum som er designet av det kjente Snøhetta arkitektfirma i 2007 som deres ikon og symbol på Helgeland. Nærmeste nabobygg er Alstahaugs middelalderkirke hvor Petter Dass hadde sitt virke i sine siste 20 år. Middelalderkirken og det nymoderne museumet ligger på Nordland Fylkes utvalgte tusenårssted for den rike kulturhistorien som området har, og ligger i idylliske og naturlige omgivelser. Etter eller før dette besøket reiser dere innom Tjøtta Internasjonale Krigskirkegård og får høre om verdens 3. største, og Norges største skipsforlis. Her mistet vi 1000 flere enn på Titanic. Denne tragiske hendelsen fant sted i avslutningen utgangen av 2. verdenskrig. Fangeskipet Rigel var på vei sørover fra Nord-Norge mot Oslo med nærmere 2500 fanger av flere nasjonaliteter, og ble feilaktig bombet her.

Leie av buss eller bil
Det tilbys bilutleie i samarbeid med Hertz, flybusstjenester til Sandnessjøen flyplass året rundt, og kan skreddersy din opplevelse på Helgeland med turkjøring og minibussutleie på forespørsel. Skal du leie buss har de sjåfører som kjører disse. Ønskes det en minibuss kan denne kjøres av egen sjåfør med tilstrekkelig sertifikater, eller om ønskelig kan dere benytte deres sjåfører.

Øyvind Lambesvei 2
8800 Sandnessjøen

Telefon: +47 451 91 919
E-post: post@helgelandtransportservice.no
Nettside: http://www.helgelandtransportservice.no/

Helgeland Transport Service
Helgeland Transport Service - Flybuss
Helgeland Transport Service - på tur
Helgeland Transport Service tar deg med i vakre omgivelser
Helgeland Transportservice på toppen av Dønnesfjellet på Dønna, med utsikt til Lovund.
Helgeland Transport Service - Flybuss
Helgeland Transport Service - på tur

Ønsker du mer informasjon?