LBookingF
w

Seiling langs verdens vakreste kyst

Helgelandskysten med sine tusenvis av øyer, holmer og skjær er perfekt for seiling, og panoramautsikten du opplever fra seilbåten er med på å gi deg en fantastisk opplevelse.

22.07.201513:02 Gunn Johansen

Det er gode gjestehavner tett i tett langs hele Helgelandskysten slik at man lett kan velge kortere eller lengre etapper. Her er også kort mellom lune viker og åpent hav og et rikt fugle- og dyreliv gjør turen enda mer spennende. Kommer du med egen seilbåt? Finn din egen øy og ankre opp, fisk din egen middag, dra inn den friske sjølufta og se sola hvile seg i horisonten. Eller hvorfor ikke legge til i en av gjestehavnene og utforske menyen på de mange spisestedene langs kysten!

Kanskje du heller vil være gjest eller mannskap om bord i ei seilskute? Ta kontakt med en av seilspesialistene på Helgeland og få tilbud om spennende seilturer.

SEILNORGE

SeilNorge er opptatt av miljø og kulturforankrede aktiviteter og bruker seilasene sine til å gjøre nordmenn og turister mer kjent med kystens unike natur- og kulturarv. De arrangerer gjerne spektakulære seilopplevelser for deg, din vennegjeng, bedrift eller organisasjon. Padling, fiske, fjellturer, mat og kultur kan også være en del av opplevelsen.

Alle turene starter med orientering om bord før turen legges til ulike steder langs Helgelandskysten. Underveis trimmes det seil og du lærer om grunnleggende seilteori og praksis. Du kan også leie seilbåter fra 20-50 fots størrelse.For mer info og tilbud, ta kontakt med SeilNorge, telefon 480 90 506 eller se hjemmesiden, seilnorge.no.

SAIL NORTH

SailNorth har base på øya Dønna på Helgelandskysten, men kan hentes og leveres andre steder i Nordland om ønskelig.

SailNorth leier ut en Bavaria 40 Cruiser 2008, en stødig og lettseilt båt med romslig salong og cockpit, 3 kabiner og 2 bad. Båten er fullt utrustet til 6 personer og en jolle med 5hk motor er inkludert i leieprisen.

Båten kan leies med eller uten skipper.

Ta kontakt med SailNorth ved Sverre Berg, telefon 950 33 452 eller se sailnorth.net for mer informasjon og priser.

Seil Norge
SeilNorge mot Træna
Seil Norge
Helgeland med SeilNorge
Sail North