LBookingF
w

Tips og triks for å bli synlig på nett

Vi ønsker at flest mulig som jobber i med opplevelser på Helgeland skal ha nettsider som gir de besøkende en like god opplevelse som om når de kommer på besøk. Derfor har vi satt sammen noen tips for å bli enda mer synlig og i tillegg tatt med noen verktøy som kan være greit å vite om når behovet melder seg.

23.11.201814:18 Georg Enga

Domene og brukernavn

Først sjekk at domenet du ønsker å bruke er ledig? Gå for eksempel inn på www.domeneshop og skriv inn ønsket navn der. Sjekk også om det du ønske å bruke som domene er ledig i sosial medier som brukernavn.

Opprette egen nettside

Det finnes et utall løsninger for å publisere innhold på web. Det er avhengig av hva du ønsker å oppnå med websiden på hvor mye du vil investere i den. Det finnes også en del gratis løsninger, om du kan gjøre litt selv og ikke ønsker de mest avanserte funksjonene kan disse løsningene fungere veldig bra.

Google sites: https://sites.google.com/new?pli=1

Wordpress:https://wordpress.com/

Squarespace:https://www.squarespace.com/

Wix:https://no.wix.com/ 

Opprett facebookside 

Ved å opprette en Facebook-side kan de over 2 milliarder menneskene på Facebook oppdage bedriften din – tenk på siden din som et digitalt utstillingsvindu. Å konfigurere en bedriftsside er enkelt og gratis, og den ser bra ut både på datamaskiner og mobiler.

Opprett Instagramprofil 

Når du oppretter en bedriftskonto på Instagram, vil du kunne få innsikt i historiene, innleggene og følgerne dine.

Med en Instagram-bedriftsprofil kan du se beregninger i sanntid om hvordan historiene dine og promoterte innlegg gjør det, få innblikk i hvordan følgere samhandler med innholdet ditt, og få tilgang til funksjoner som bare kan brukes av bedrifter, og som gjør det lettere å bli lagt merke til og generere salg.

Opprett en bedriftskonto på Instagram

Opprett Googlekonto

Med Google Min bedrift – et gratis og brukervennlig verktøy – kan bedrifter og organisasjoner administrere tilstedeværelsen de har på nettet via Google, deriblant på Søk og i Maps. Hvis du bekrefter og redigerer bedriftsinformasjonen din, kan du både gjøre det enklere for kundene å finne bedriften din, og du kan fortelle dem om virksomheten.

Kom i gang med Google min bedrift her.

Opprett Tripadvisor oppføring


Tripadvisor, verdens største reiseplattform, hjelper 463 millioner reisende hver månedmed å gjøre hver reise til den beste reisen. Reisende over hele verden bruker Tripadvisor-nettstedet og appen til å bla gjennom mer enn 859 millioner anmeldelser og synspunkter om 8,6 millioner overnattingssteder, restauranter, opplevelser, flyselskaper og cruise. Enten de planlegger eller er på en reise, bruker reisende Tripadvisor til å sammenligne lave priser på hoteller, flyreiser og cruise, bestille populære turer og attraksjoner samt reservere bord på flotte restauranter. Tripadvisor, det ultimate reisefølget, er tilgjengelig i 49 markeder og på 28 språk.

Kom i gang med tripadvisor he