LBookingF
w

Hav & Fritid - Grunnkurs i havpadling (12-16 timer)

Opplev den vakre Helgelandskysten fra kajakken. Hav & Fritid tilbyr grunnksjonskurs i havpadling.
Dette er et 12-16-timers kurs hvor man starter fra "scratch" og går gjennom alt det grunnleggende og avsluttes med en padletur. Kurset går fra lørdag til søndag.

Aktiviteter
01.12.201705:27 Georg Enga

Hav og Fritid arrangerer grunnleggende kurs i havpadling (16 timer) og målet er å gjøre kajakkpadling til en trygg og sikker aktivitet.

Kurset forsøker å gi deg som kursdeltaker kunnskaper om havkajakken og det utstyret vi benytter i havpadling. Gjennom instruksjon og veiledning gir vi deg innføring i de mest brukte padleteknikkene. I tillegg vil det være stort fokus på sikkerhet og ulike redningsteknikker. Vi har derfor flere kursinstruktører og få deltagere på våre kurs.

Kurset vil ha en praktisk vinkling og det er avsatt godt med tid på utprøving. "Rulla" er ikke en nødvendig ferdighet for sikker ferdsel med kajakk, og derfor ikke en del av våre kurs.

Kursdeltagerne må ta med matpakke, drikke og tørt skifte samt varm fleece/jakke til pausene.

Kurspris 3.200,- pr person

Prisen inkluderer:
- havkajakk, padleutstyr
- padlekort/våttkort
- 1 dag gratis leie av kajakk og utstyr hos Hav og Fritid på Nesna

Alle deltagere på kurs i regi av Hav og Fritid kan også delta gratis på dag 2 på senere kurs for å opprettholde/spisse sine kunnskaper. Betingelsene er eget eller at vi har ledig utstyr.

Nordvollvegen 7
8700 Nesna

Nesna is located by the Coastal Route about 65 miles west of Mo i Rana. Nesna has a ferry connection every hour southward to Levang; distance to Mosjøen is 57 km and to Sandnessjøen 32 km. All three places have airport served by Widerøe. Hurtigruten dock at Nesna twice a day. Express boat arrives from Bodø and Sandnessjøen daily.

Telefon: 91594340