LBookingF
w

Tømmervika Opplevelsessenter

Tømmervika Opplevelelsessenter kan tilby minnerike opplevelser i kajakk eller til fots, om du ønsker å komme tettere på dine nære, være med andre likesinnede, eller bygge samhold i ditt team.

Gjøre
24.02.201719:07 Simon Fossheim

Ønsker du å være i ett med naturen? Høre vinden rasle i trærne, høre fuglekvitring eller bølgeskvulp omkring deg og ta inn det vakre Helgelandsnaturen som omringer deg? Tømmervika Oppplevelsessenter er for deg som ønsker en aktiv, naturbasert og minnerik opplevelse midt på Helgelandskysten. I tillegg har de en morsom og sosial aktivitet for små og store som kan sparke en ball, med en 18-hulls bane i fotballgolf i Tømmervika.


En minnerik opplevelse i kajakk eller til fots?

Her kan du leie kajakk med nødvendig sikkerhetsutstyr om du er erfaren kajakkpadler, eller 3 timers introduksjonskurs, 3-dagers kurs, guidet kajakkturer eller guidet fjellturer. En trygg og god vandretur sammen med en av deres lokale, og godt kjente fjellguider helt til toppen av De Syv Søstre og Dønnamannen er populære turer. Deres guider og aktivitetsledere har meget god faglig kompetanse, og vil alltid være tilstede for deg og dine! I samarbeid med deres leverandører og kvalitetssikrede programmer kan Tømmervika Opplevelsessenter garantere deg og dine en Helgelandsopplevelse for livet.

Ønsker du og ditt følge å lære å padle så kan du ta et kurs i havpadling i Tømmervika, eller andre unike steder vi besøker på Helgelandskysten i sesongen. Med utleie av kajakkutstyr følger det med sikkerhetsutstyr tilpasset våre breddegrader, og ruteforslag tilpasset dine forutsetninger, samt siste værmelding før turen starter.
Tømmervika Opplevelsessenter legger til rette for teambuilding, blåtur, møteplasser m.m. over en eller flere dager. Aktivitetene, naturopplevelsene og øvrig innholdsprogram er tilpasset de enkeltes ønsker om aktiv ferie, hvor dere sammen kartlegger forutsetninger og målet med DIN Helgelandstur på forhånd. Arenaer for aktivitetspakker på hav og land, finnes i Tømmervika og flere andre steder vi besøker på Helgelandskysten, både for private- og bedriftsgrupper.

Få inspirasjon og nye krefter i Helgelands skjærgård. Velkommen til Tømmervika & Helgeland!


Profesjonelt utstyr i bruk

Tømmervika Opplevelsessenter kan tilby utleie av Prijon havkajakker. Vi har single havkajakker av merkene Kodiak, Seayak, Seayak 500LV, Seayak 520HV, Marlin, Barracuda og Catalina, og fem doble av merket Excursion, samt en dobbel av merket Boreal Design Esperanto. Alle våre kajakker leies ut med Crewsaver tørrdrakter (mot depositum kr. 3.000 pr. stk.) eller Typhoon tørrdrakter, Kokatat/YAK vest, padleåre, sprutetrekk, sikkerhetspakke (pumpe, årepose, kasteline og fløyte), vadere, hansker og neoprenhette.

Vi oppfordrer våre leietakere til å bruke ALT utlevert utstyr til enhver padletur. I tillegg til sikkerhetsutstyr gir vi også sikkerhetsveiledning mht. rutevalg m.m. Ved utleie hos oss gjelder egne vilkår (presenteres og underskrives før utleieperioden starter).

Fra og med 2009 krever vi NPF-våttkort før utleie, for på beste måte ivareta kundens og utleiers sikkerhet. Har du ikke våttkort fra Norges Padleforbund, tilbyr vi et introduksjonskurs i havpadling (3 timer-kr. 1.000,- pr. person i Tømmervika/kr. 1.200,- pr. person Helgelandskysten), som er en god engangs investering i egen sikkerhet, og for å bli kjent med havkajakken og sikkerhetsutstyret for øvrig.

Priser på utleie av singel havkajakk: 1/2 dag (6 timer) kr. 700,- 1 døgn (24 timer) kr. 700,- 2 døgn (48 timer) kr. 1.400,- Helg (fredag-søndag) kr. 1.400,- 1 uke (7 døgn) kr. 4.200,- Depositum utleie tørrdrakt kr. 3.000,-

Pris på utleie av toer havkajakk: 1/2 dag (6 timer) kr. 1.000,- 1 døgn (24 timer) kr. 1.000,- 2 døgn (48 timer) kr. 2.000,- Helg (fredag-søndag) kr. 2.000,- 1 uke (7 døgn) kr. 6.000,- Depositum utleie 2 stk. tørrdrakter kr. 6.000,-

Ved andre behov/ønsker, pris etter avtale. Transport, bringe/hente kajakker i Alstahaug, pris kr. 300,- Transport, bringe/hente kajakker til Herøy, pris kr. 400,- pr. kajakk (min. to kajakker).


Tømmervikveien 32, Offersøy

8860 Tjøtta

Telefon: 951 31 445

Tømmervika Opplevelsessenter er å finne på Offersøy i Alstahaug kommune i Nordland. Med sin beliggenhet på Helgelandskysten og ved kystriksveien fylkesvei 17, er rammene for at DU kan stifte bekjentskap med ulike naturbaserte aktiviteter og få uforglemmelige opplevelser de aller beste.

E-post: post@helgelandguide.no
Nettside: www.helgelandguide.no