LBookingF
w

Julestemning i kirka

Thea Brinchmann Styve med venner garanterer julestemning på Helgelandsturne innom kirkene på Herøy, Dolstad, i Sandnessjøen og Leirfjord.

16.- 19. Desember
26.11.201910:16 Maylinn Storjord

Thea ble tidlig svært glad i musikk, og allerede som barn holdt hun flere konserter, og spilte inn plate i Nashville. Hun har også hatt flere svært populære kirkekonserter, der hun har dratt ut på miniturne på Helgeland sammen med vennene. De skal spille fire steder på Helgeland. I Herøy, Sandnessjøen, Mosjøen og Leirfjord. 16-17-18. og 19. desember. Alle konsertene er kirkekonserter.

– Konsertene som vi skal ha både i Sandnessjøen, Herøy, Leirfjord og Mosjøen kirke blir ganske lik de konsertene vi har hatt tidligere. Vi vil presentere de gode gamle tradisjonelle julesangene som blant annet «Romjulsdrøm» og «Nordnorsk julesalme», men vi vil også ha noen egne varianter der vi har «jazzet» opp noen av sangene. Her har vi hentet inspirasjon fra blant annet Sigrid Brennhaug og bandet The Real Thing, smiler Thea.

Hentet fra iSandnessjøen: https://www.isandnessjoen.no/kultur/nyheter/julekonserter/thea-og-bandet-klar-for-nye-julekonserter-vi-tar-med-oss-barnekoret/f/5-108-16145?fbclid=IwAR1DUmRfxzJBrUbA-Vz56BfRUICWmAXP29ovomSgOTNkUW820cgKZ_Nobs0

Trykk her for å se mer på Facebookarrangemenet.

Billetter kjøpes i døra og det tas både Vipps og kontanter:

Voksen/Barn:  150/50 kr.  

Thea Brinchmann Styve
Julestemning i kirka

Disse skaper unike opplevelser på Helgeland

u
v