LBookingF
w

Sykkelutleie Brønnøysund

Turistinformasjonen i sentrum av Brønnøysund har sykler og alt utstyr du trenger til lange og korte sykkelturer. Vi har en velholdt sykkelpark på 50 sykler, barn-, ungdom-, dame- og herresykler. Inkludert i leien er 2 vesker, lappesaker, lås, sykkelpumpe og selvsagt hjelm.

Sykling
28.02.201704:08 Simon Fossheim

I tillegg til mange gode hybrid(by/landevei) har vi også El-sykler. Med disse kommer du deg lettere og raskere rundt på Helgelandskysten. Meget enkel betjening av medfølgende batteri, som kan tas av og lades innendørs i vanlig strømuttak mens du hviler ut etter dagens sykkeløkt.

Oppgi gjerne høyde til de som skal leie slik at vi kan reservere den mest egnede sykkelen til deg. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen om du ønsker det. Ta kontakt på e-post: bronnoysund@visithelgeland.com eller på telefon + 47 75 01 80 00 / Brønnøysund.

Vi tilbyr også konseptet «Fly and Bike» for deg som kommer med fly til Brønnøysund. Dette innebærer at du kan bestille og hente sykkelen på flyplassen når du lander og starte ferien fra sykkelsetet allerede her. Når turen er over leveres sykkelen samme sted. Hvis du ønsker dette må du krysse av for «Frakt til/fra flyplass» i handlekurven.

Sømnaveien 92
8900 Brønnøysund

For å komme til Turistinformasjonen, følger du RV76 fra FV17 inn mot sentrum i Brønnøysund. Etter ca 2,4 km, i Sømnaveien 92, finner du Turistinformasjonen på høyre side og merket med grønt Informasjonsskilt.

Telefon: 4775018000
E-post: bronnoysund@visithelgeland.com
Nettside: www.visithelgeland.com