Heidis Sjokoladedrøm – Lokalprodusert på sjarmerende brygge

På Helgelandskysten, i selveste Dønnamannens rike kan du få smake selvprodusert økologisk og håndlaget sjokolade fylt med naturens råe kraft og historie.

Aktivitet
19.02.201917:15 Maylinn Storjord

Skal du oppleve det Dønna har å by på vil det være naturlig å reise innom Nord-Dønna hvor du kan oppleve utsikt til store deler av Helgelandskysten, samtidig som du kan få et innblikk i de mange lokale kulturtilbudene i området. Er du interessert i  kulturarv som Nord Europas største fallos og middelalderkirke med Norges best bevarte og største gravkammer, og lokalproduserte produkter så får du alt dette på Dønna.

Trykk her for å lese mer om hva du kan oppleve på Dønna »

Er det sjokoladen til Heidis Sjokoladedrøm som holder interessen din? I så fall har du nå  kommet til rett plass. I nærområdet omkring den sjarmerende sjokoladebrygga nord på Dønna ligger båthavn for deg som kommer langs sjøveien på besøk. Kommer du langs veien med bil eller tråkkende med sykkel passerer dere flere kulturelle attraksjoner på vei oppover mot Stavsengkaien. På andre siden av fjorden finner du sjarmerende leiligheter på bryggekanten med særegen restaurant hos Dønna Rorbuer Bøteriet. Noen kilometer unna finner du Dønnes Gård med middelalderkirke og gravkammer ved gårdstunet, som alt ligger ved foten av Dønnesfjellet.

Hos Heidis Sjokoladedrøm på sjarmerende sjokoladebrygga kan du få oppleve en rolig atmosfære, godt vertskap, vakker natur fra brygga og en overraskende variasjon av lokalprodukter fra nærområdet. Heidis Sjokoladedrøm er trolig en av verdens minste sjokoladefabrikker. Er du heldig er det stort utvalg av både lokalproduserte produkter  som rabarbrasaft, havsalt, kaffe, garn, og luer, i tillegg til Heidis egne sjokoladebiter produsert i brygga på sjokoladefabrikken.

Du er hjertelig velkommen til Heidis Sjokoladedrøm om du ønsker et kort eller lengre besøk på sjokoladebrygga. Reiser du innom en liten tur bør du følge med på åpningstidene som legges ut. Utover disse åpningstidene går Heidi inne på produksjonslokalet i brygga og produserer sjokoladen sin for hånd til deg. Skulle dere være en gjeng som ønsker å leie hele sjokoladebrygga til lunch eller middag med kulturhistorisk formidling og sjokoladeforedrag, en avslappende helaften eller sjokoladekurs så tar Heidi med glede pause fra sjokoladeproduksjonen for å være deres vertskap. Her er det sjokoladedilla for alle penga, med god samvittighet! 

Trykk her for å ta kontakt med Heidi om en opplevelse på sjokoladebrygga»

Her bakes 100% sunn, økologisk og vegansk sjokolade.

Lidenskapen for fjell, hav, dyreliv, naurens fargespill og råskap, gir inspirasjon og energi til Heidis kreative og ville sprell. Drømmen hennes ble til virkelighet etter utallige toppturer på Dønnamannen. Lidenskapen for «ut på tur» og sjokolade er hennes motivasjon og inspirasjon, som nå er blitt til Heidis lille sjokoladefabrikk.
Sjokoladedrømmene er laget med hjertet, krydret med kjærlighet, og fylt med kongehistorier, eventyrsagn, rå natur og det ramsalte livet «Ut i Øyan». Naturens sjøsalt er selvsagt den røde tråden i sjokoladeeventyret.

Sjokoladen inneholder de beste råvarene og er et fair trade-produkt. Kakaobønner «Criollo» fra Peru - selveste kakaoens «Rolls Royce» topper kvaliteten. Kakao er et ekstremt næringsrikt naturprodukt, og med sunnere alternativer til sukker og spennende og helsebringende ingredienser får du en sunn og næringsrik sjokolade. Heidi kan trygt informere om en sjokolade som kan spises med god samvittighet. Er ikke lovordene nok får du ta deg en omvisning på Sjokoladebryggo på Stavsengkaia eller et sjokoladekurs.

For å kontakte Heidi selv kan du ta kontakt på facebooksiden, sende henne epost på heidivold5617@gmail.com, eller ringe henne på (+47) 9767 1941.

Velkommen til Sjokoladebrygga på Stavsengkaia - hvor du kan nyte sjokolade med god samvittighet!

Aksel Storviksvei 38
8820 Dønna

Telefon: 976 71 941
E-post: heidivold5617@gmail.com
Nettside: https://www.facebook.com/sjokoladedrom/

Heidis Sjokoladedrøm
Guidet topptur med Heidis Sjokoladedrøm
, click to open in lightbox
Hans Petter Sørensen
Heidis Sjokoladedrøm
, click to open in lightbox
Hans Petter Sørensen
Heidis Sjokoladedrøm
, click to open in lightbox
Hans Petter Sørensen
Heidis Sjokoladedrøm
, click to open in lightbox
Heidis Sjokoladedrøm
Økologisk, vegansk og sunn mørk sjokolade
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Passer perfekt i kombinasjon med