Regionsansvarlig Sandnessjøen og omegn

Ledig stilling
13.11.201714:20 Simon Fossheim

Helgeland er en av Norges mest spennende turistdestinasjoner. Her finner du Vega verdensarv, Torghatten, De 7 søstre, Polarsirkelen, 3 nasjonalparker, isbreer og mye mer. Reiselivsnæringen i området tilbyr spennende aktiviteter i storslått natur, matopplevelser og tradisjonsrike overnattingstilbud.

Helgeland Reiseliv eies av kommunene på Helgeland, samt private reiselivsaktører. Selskapet har forretningskontorer / turistkontorer i Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana. Selskapet har 7 ansatte og tar inn ekstra reiselivsverter i sommersesongen.

En av Helgelands mest spennende utviklingsstillinger innen reiseliv:

Regionsansvarlig Sandnessjøen og omegn

Vår regionsansvarlig i Sandnessjøen (kommunene Alstahaug, Herøy, Dønna og Leirfjord) har takket ja til ny spennende jobb. Vi lyser derfor ut stillingen som Regionsansvarlig Sandnessjøen og omegn.

Regionsansvarlig Sandnessjøen og omegn vil ha ansvar for utvikling av regionen som reisemål, herunder markedsføring, produkt- og opplevelsesutvikling og drift av turistkontoret i Sandnessjøen.

Til stillingen ønsker vi en utadvendt og initiativrik person med stor gjennomføringskraft. Personen må være dyktig til å skape utvikling gjennom kommunikasjon og samarbeid med andre. Gode språkkunnskaper, både skriftlig og muntlig, forutsettes. Personlige egenskaper vektlegges.

Stillingen omfatter også enkel regnskapsføring og vertskapstjenester. Erfaring fra prosjektarbeid og lokalkunnskap er en fordel. Kontorsted er Sandnessjøen, men arbeidet vil favne hele Helgelandsregionen. Lønn etter avtale.

 

Søknadsfrist 15. desember 2017

SØKNAD MED CV og referanser sendes på e-post til torbjorn@visithelgeland.com, eller pr. post til: Helgeland Reiseliv, Pb 1325, 8602 Mo i Rana

For mer informasjon om stillingens innhold, kontakt:
Torbjørn Tråslett, Reiselivssjef
Tlf: +47  41 84 41 41