Trollvar Naturpark

Trollvar naturpark ligger flott til mellom 3 elver, ca 7 km fra Mosjøen sentrum. På eiendommen ligger Trollsætet hvor Grauttrollet satt i over hundre år i håp om å få rømmegraut, men forgjeves.

Gjøre
09.06.201802:29 Simon Fossheim

I parken er det også jettegryter, insektsdammer og trolltjern. Det er muligheter for kanopadling i stille elv og elverafting i rolige stryk.

I tillegg kan du prøve deg i rodeooksen, paintball, bueskyting, stolpeklatring, øksekasting, tur til Rævskøro, grotten med skjelett, trågokartbane med pit stop og mye mye mer.

Vinteropplevelser
Prøv kulebakken, bakke med spretthopp, "bobbane" og en bratt bakke for bl. annet aking mm. Her kan du også prøve deg på snørafting i rafteflåte eller kano og det ventes mye skrik og latter.

Utleie
Hyttene Kveldssol og Karandakøto er på samme område og passer utmerket til sammenkomster, blåturer mm. Grillhytten, badestampen og badstuen ligger idyllisk til ved Kvanndalselvens utløp i Tveråga. Også lavvo til utleie.

Viktig informasjon
Besøk i Trollvar naturpark skal ALLTID avtales på forhånd uansett hva du ønsker å være med på. Du ringer til Knut Tverå på telefon 900 11 404 eller sender en epost til post@trollvar.no. Se også trollvars webside, trollvar.no.

Trollvar ber om at alle viser naturvett og folkeskikk i parken.

Tveråvegen 303
8658 Mosjøen

Trollvar naturpark ligger ca 7 km fra Mosjøen sentrum, i Tverådalen. Kjør over brua og mot flyplassen. Ta av til høyre ved nes, skiltet Naturpark. Kjør veien innover dalen, du kommer først til painballbanen. Kjør videre ca 700 meter og du finner parken på høyre side av veien.

Telefon: 900 11 404
E-post: post@trollvar.no
Nettside: http://www.trollvar.no/ipub/

Trollvar naturpark
Trollvar naturpark
Trollvar naturpark
Trollvar naturpark
Trollvar naturpark
Trollvar naturpark