Naturlige Helgeland

Naturlige Helgeland arrangerer alt fra små events der du bor til lengre turer med overnatting i den vakre naturen på Helgeland.

Gjøre
21.06.201718:05 Gunn Johansen

Bedriften holder til i Mosjøen, byen midt i Norge som er omkranset av Børgefjell nasjonalpark i sørøst, Lomsdal-Visten nasjonalpark i sørvest, Okstindbremassivet, med Nord-Norges høyeste fjell i nordøst, og i vest finner du Norges vakreste kyststripe, Helgelandskysten. Det kan ikke bli et bedre utgangspunkt, og du kommer ikke tettere på så mange spektakulære naturelementer som Norge har enn akkurat her på Helgeland!

Naturlige Helgeland har også et “knippe” av ulike arrangement som passer for bedrifter eller små grupper som ønsker en annerledes sammenkomst. Er du på kurs/konferanse, julebord, utdrikningslag, sammenkomst med jobben, strikkeklubben eller kompisgjengen så kan Naturlige Helgeland finne noe som passer for dere. For bedrifter som har tilreisende gjester på besøk, tar de gjerne oppdrag for å tilrettelegge hele oppholdet med møter, aktiviteter, transport og bespisning.

På websiden til Naturlige Helgeland ligger det flere forslag på turer og aktiviteter og du må gjerne ta kontakt med dem for oppsatte turer eller skreddersydde arrangement.

Naturlige Helgeland er her for å skape de øyeblikkene du vil huske!

Epost: post@naturligehelgeland.com